Rinascimento
Fashion

Rinascimento kleding online kopen

Kleding vinden

Als meisje van 16 ben je altijd wel bezig met hoe je eruit zien, wat de laatste mode trends zijn en waar je deze kan kopen. De Kardashians spelen een grote rol in de mode wereld, en onder de modewereld lopen allemaal mini Kardashians rond. Het vinden van de gepaste kleding is lastig. Voor het vinden van kleding heb je sites zoals Zalando maar je hebt inmiddels ook op Instagram pagina’s speciaal voor de kledingkasten van bekende mensen. Erg handig toch? Hier volgen een aantal tips voor het vinden van rinascimento kleding stukken van bekende mensen.

Instagram

Zoals boven al werd genoemd zijn er genoeg Instagram accounts die de sites waar je de kleding van bekende mensen kan kopen bekend maken. Vaak heetten ze @ naam van bekende persoon + closet

The Hunt

The Hunt is een geweldige app. Wanneer je een kleding stuk hebt gevonden op het internet of straat, waarvan je niet weet waarvan die is, dan post je daarvan een foto op de Hunt en je hebt een grote kans dat je kledingstuk word gevonden. Je kan zelf ook mensen helpen. Net zoals jou hebben ze een foto gepost en als jij het kledingstuk herkent en weet waarvan die is dan kan jij er onder “reageren”.

Depop en United Wardrobe

Depop is een soort marktplaats voor kleding. De meeste kledingstukken die ze daar verkopen zijn hip en zo goed als nieuw. Zo gaat United Wardrobe er ook aan toe. Het enige jammer aan United Wardrobe is dat je een deel van het geld wat je verdient, als je kleding gaat verkopen, je aan hen af moet staan.

Online winkelen word tegenwoordig steeds bekender, wat ook wel weer jammer is. Veel winkels komen daardoor wel leeg te staan en dorpen en steden worden rustiger. Het fijne aan online winkelen is dat je alles wat je zoekt of nodig hebt precies in een apparaat hebt. Het enige nadeel aan online winkelen is dat je de maten niet altijd goed kunt hebben. Dan kan je wellicht dus per ongeluk een broek 2 maten te groot hebben gekocht, omdat de maten van verschillende merken soms verschillen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...